A Motorola úgy tűnik, megvárja a 2019-es IFA kiállítást, hogy bemutassa hivatalosan a One Action névre keresztelt készülékét. Ennek ellenére a német Amazon oldalára minden felkerült a mobilról.

Az Amazon szeptember 7-től kezdi meg árusítani a Motrola One Actiont, valószínűleg a hivatalos bemutatást követően. Lesz 4/128, 4/64 és 3/32-es opció is, de a legdrágább kiadás ára is 100 ezer forint alatt marad.

Az Action név a hátlapon helyet kapó ultraszéles-látószögű szenzorra utalhat, mely mellett egy hagyományos 13MP-es és végül egy mélységélességért felelős szenzort láthatunk.

A panel képaránya marad 21:9, hasonlóan a One Visionhöz, a felbontás FullHD+ és továbbra is IPS-LCD panelt használ. A gyors működésért egy Exynos 9609 felelhet, szoftveresen pedig Android 9.0 Pie operációs rendszert várhatunk. A Motorola One Action is az Android One program tagja.

Az akkumulátor 3500 milliamperóra kapacitását nem túl gyorsan, mindössze 15 wattal tudjuk majd tölteni, de kárpótlásként a 3,5-es audio kimenet a készülék tetején fog bennünket várni.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!