Hirdetés

Az AllCallnál sosem volt gond az önbizalommal, az AllCall MIX2 telefont is lazán az egyik, ha nem a legszebb mobilnak gondolják, köszönhetően többek között az 5,99″-es Infinity kijelzőnek. A 18:9-es képaránnyal rendelkező panel széltől szélig ér, 1080 x 2160 pixeles, csak felül és alul van némi káva.

Az alumínium keret CNC technológiával készült, a készülékház unibody, egyébként tényleg egész pofásan hat a kütyü, legalábbis így képeken mindenképpen. A hátlap már az IML technológiát hordozza magán, így még szebben mutat, ha megcsillan rajta a napfény.

A fenti videó mutatja meg leginkább, hogy miről zagyválunk mi és az AllCall, a MIX2-t a OnePlus 5-tel és a Honor 10-zel mérték össze. Az AllCall MIX2 Helio P23 lapkával, 6 GB RAM-mal, 64 GB-os adattárolóval, arcfelismeréssel vásárolható meg, május 7-16-a között 199,99 dollárba kerül, ezen az áron még egy AllCall F1 vezetékmentes töltőt is kapunk.

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt