Hirdetés

Jó híreink vannak azok számára, akik már tűkön ülve várják az AllCall MIX2-t, hiszen végre több információt meg tudunk osztani a telefonról, sőt…

Az AllCall MIX2 kijelzője 18:9-es képarányú, az 5,99″-es IPS panelen 1080 x 2160 pixel jelenik meg. Ennyi képponttal kell elbánnia a MediaTek Helio P23 lapkának, ebben sokat segít a 6 GB-nyi RAM, de jól jön a 64 GB-os, microSD-vel bővíthető adattároló. A PE+ gyorstöltést (9V/1,67A) támogató dupla kamerás készülék 10 wattos vezetékmentes töltővel is etethető.

Ez lenne egyébként az AllCall F1, ami 90%-os hatékonysággal pumpálja az energiát, Qi-szabványú, 8 mm vékony és kiváló a hőelvezetése. Egy ilyen töltőt és egy AllCall MIX2-t lehet most nyerni, ehhez az AllCall Facebook oldalára kell ellátogatni, lájkolni a site-ot (de szép magyar mondatrész), majd hozzá kell szólni a kérdéshez, hogy „Te mit szerethetsz az AllCall MIX2-ben?” A nyereményjáték május 20-ig tart, a nyertesek neveit 21-én teszik közzé.

Aki inkább megvenné az eszközöket, ő az akció keretében (már ha az első 1000 vásárló között lesz) 189,99 dollárért juthat hozzá az AllCall MIX2-höz és 9,99 dollárért csaphat le az AllCall F1-re.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt