Hirdetés

Elég sok pletykát lehetett már hallani a hamarosan érkező AllCall Mix 2-ről, ám a találgatásoknak vége, hiszen immár hivatalosan is megerősítésre kerültek a specifikációk, amelyek végigolvasása során az első igazi meglepetések közé a vezetékmentes töltés, az arcfelismerés és az Android 8.1 operációs rendszer tartozik.

De ne szaladjunk ennyire előre: az AllCall Mix 2 egy unibody alumínium/üveg házba csomagolt, 6 hüvelykes, 18:9-es képarányú, Full HD+ felbontású képernyővel szerelt okostelefon, a gyártó elmondása szerint majd’ 90%-os kijelző/előlap aránnyal. Belül MediaTek Helio P23-as lapka dolgozik, nyolcmagos processzorral, valamint LPDDR4X és 4G VoLTE/ViLTE támogatással.

A grafikus gyorsítást a Mali-G71MP2 végzi, rendszermemóriából 6 GB, adattárolóból 128 GB jut. Az előlapon két 8 megapixeles szelfi kamera áll rendelkezésre, hátul pedig 13 + 8 megapixeles szenzorkombinációt figyelhetünk meg, PD-autofókusszal. A készülék a legfrisebb Androidot, vagyis a 8.1-es verziót futtatja, ami elég nagy fegyvertényt.

A vezetékmentes töltéssel vagy USB Type-C keresztül etethető akkumulátor 3500 mAh-s. Az AllCall Mix 2 mindössze 0,2 mp alatt feloldható arcképünk, és 0,1 mp alatt ujjlenyomatunk segítségével. A készülék ára 64 GB-os kivitelben 199,99 dollár, 128 GB-os tárhellyel pedig 219,99 dollár. További információkért a hivatalos weboldalra érdemes ellátogatni.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt