Hirdetés

Mond nektek valamit az, hogy Hisense A2 Pro? Ebben a mobilban két kijelző található, de nem úgy, mint a ZTE Axon M-ben, hogy széthajtható a telefon, inkább úgy, hogy az előlapon van egy AMOLED kijelző, a hátlapon pedig egy e-ink panel.

Az AllCall MIX 2-ről nemrég írtunk és a hírek szerint érkezik ebbe a termékcsaládba egy olyan okostelefon, ami a Hisense A2 Próhoz hasonlóan két kijelzővel fog rendelkezni. Hasonló megoldással rendelkezik a Meizu Pro 7, de ott nem az egész hátlapod fedi le a kijelző.

Egy nyilvánosságra került kép alapján lehet sejteni, hogy az AllCall is dolgozik egy hasonló készüléken, ami külsőre hasonlítani fog a MIX 2-re, azonban a hátlapon lesz egy jó nagy e-ink kijelző, ahol látható lesz az időjárás, a különböző értesítések és az óra is. Az e-ink kijelző könyvek olvasásakor különösen előnyös, hisz alig fogyaszt, illetve kíméli is a szemet, ezért nem kell külön e-book olvasót vásárolni.

Hivatalos információ egyelőre nincs még a termékről, de amint lesz valami érdekes újdonság, beszámolunk róla.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.