Hirdetés

Igencsak nagy érdeklődés övezi az AllCall W2 okosórát, ami 1,39 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ez nem mellesleg egy 400 x 400 pixel felbontású Super AMOLED panel is jelent, szóval már a kezdeti specifikációk látták mosolyra derül az ember. A legújabb hírek szerint a megjelenés óta eltelt két hétben 30 ezer darab talált gazdára belőle, ami tényleg jó eredménynek számít.

Az AllCall W2 erényei közé tartozik még, hogy IP68-as védettséggel bír, van rajta 2 megapixeles kamera, négymagos processzor hajtja, ráadásul 2 GB RAM-ot és 16 GB-os adattárolót pakoltak bele, egyik sem jellemző az okosóra kategóriában induló versenyzőkre.

A 460 mAh-s akkumulátorral, beépített GPS-szel és Wifivel rendelkező AllCall W2 ára nagyjából 38 ezer forint, de sokszor adják akcióban ennél jóval olcsóbban is. Érthető a nagy kereslet? Alighanem igen. Ha többet szeretnél megtudni róla, akkor ide érdemes kattintanod!

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt