Hirdetés

Pár napja írtunk arról, hogy immár az AllCall is rendelkezik keretmentes kijelzővel ellátott telefonnal, hiszen bemutatkozott az AllCall MIX2, amit most egy szerencsés jelentkező megnyerhet (részletek lejjebb). A készülék a leírás szerint újraértelmezi a teljes értékű megjelenítőt, ami lényegében annyit jelent, hogy tényleg nagyon kevés a kihasználatlan hely az előlapon. A 18:9-es képarányú panel 5,99 hüvelykes, ezen 1080 x 2160 pixel jelenik meg.

A telefon belsejében meglehetősen korrekt hardver lakozik, hiszen a Helio P23-as lapka, a 2 GHz-es nyolcmagos processzor elegendő erőt kínál, és már a 6 GB RAM is elég jól hangzik, hát még a 128 GB-os eMMC5.1-es adattároló. Az Allcall MIX2 a 8 megapixeles előlapi kamerának köszönhetően az arcfelismerést is támogatja.

Hátul két darab 16 megapixeles, f/2.0-s, PD-autofókuszos szenzor leledzik, a 3500 mAh-s akkumulátor támogatja az 5V/2A-es vezetékmentes gyorstöltést is, de madzagon keresztül is villámsebesen etethető. Van rajta ujjlenyomat-olvasó és Android 8.1-et futtat.

Fontos, az AllCall MIX2 megszerzéséhez a hivatalos fórumra kell bejelentkezni, regisztrálni, majd ott kell egy kommentet hagyni. A nyereményjáték január 8-a és 31-e között zajlik, utána kerül kisorsolásra a mobil. Bővebb információt EZEN a weboldalon lehet találni!

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt