Hirdetés

Az okostelefonok piacán egyre nagyobb mennyiségben vannak jelen a káva nélküli kijelzővel rendelkező mobilok. Az elsők között volt a Sharp Aquos Crystal, amit követett a Xiaomi Mi MIX és azóta rengeteg vetélytárs dobott hasonló megoldást piacra, hasonló elnevezéssel.

Ilyen lesz az AllCall MIX2 is, mely még nem kapható, de néhány információ már tudható róla. Az biztos, hogy a kávák vékonyak lesznek, ez már az elnevezésből is sejthető. Képes lesz vezeték nélküli töltésre is, lesz benne arcfelismerési funkció és Android 8.0 Oreo operációs rendszerrel érkezik. Az új rendszer újdonságairól lenti videónkból tájékozódhattok.

Az AllCall MIX2-ben 6 GB RAM és 128 GB tárhely lesz, hisz a növekvő igények miatt a 16, sőt lassan a 32 GB sem elég. A gyártó weboldalán már létrehozták a készülékhez tartozó aloldalt néhány specifikációval és tudjuk, hogy 2018 elején fog megjelenni, de pontos dátumról és árról még nincs infó.

További részletek a készülékről a gyártó weboldalán, ha pedig szeretnél nyerni egy ilyen mobilt, jelentkezhetsz az AllCall nyereményjátékára.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.