2018-ra érve több új modell is bemutatkozott, többek között az AllCall zászlóshajója, a MIX2, vagy éppen az Ulefone power 3. Mivel most már mindkét modell megvásárolható, így érdemes vetni néhány pillantást a specifikációkra.

Külső, formaterv

A két telefonban közös, hogy 5,99″-es, 1080 x 2160 pixel felbontású kijelzővel bírnak, mégis nagyon kompaktak, hiszen az előlap terjedelmes részét a képernyő foglalja el. Az Ulefone a jól bevált módszert alkalmazza, hiszen a hátlapi kamerák egymás alatt helyezkednek el, az ujjlenyomat-olvasó kényelmes helyen fekszik. Az AllCall csúcsmodelljén az előlapi kamerát a mobil elejének jobb alsó sarkában lelhetjük fel.

Hardver, teljesítmény

Az AllCall MIX2 és az Ulefone Power 3 lelke a MediaTek MT6763-as lapka, 2 GHz-es nyolcmagos processzoral. Az Ulefone 6/64 GB-os változatban kapható, még az AllCall 6/64 és 6/128 GB-os variánsokban. Mind a 64, mind a 128 GB elég az adatok tárolására, legyen a fotó, videó, vagy éppen zene.

Akkumulátor

Az Ulefone Power 3 nem véletlenül kapta ezt a nevet, belsejében ugyanis egy 3A-es gyorstöltést támogató, 6080 mAh kapacitású akkumulátor hever. Az AllCall MIX2-ben sincs kis telep, 3500 mAh-s az energiaforrás, ami 2 napos üzemidőre elegendő és 5 percnyi töltéssel akár 1 órányi telefonhívásra elegendő naftát is bele lehet pumpálni.

Egyéb speciális képességek

Mivel az adatok védelme fontos, mindkét telefon rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval, valamint arcfelismeréssel. Az AllCall MIX2 extra szolgáltatása a 10W-os vezetékmentes töltés támogatása, ez az első ilyen készülék a piacon. Amiben pedig tényleg jók még a készülékek, az az ár. Az Ulefone csúcsmasinája 229, az AllCall MIX2 pedig 200 dollárba kerül. További információ a hivatalos oldalon található.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt