Hirdetés

Több Tronsmart audiotermék is akciós a Geekbuying oldalán. Sőt, ha használjátok a cikkben található promóciós linket, még többet spórolhattok.

Element T6 Plus

Az akciós termékek közül a legjobb vétel talán a Tronsmart Element T6 Plus, melyre 31 ezer forint helyett most 23 ezer forintért lehet lecsapni (kuponok: YIXEMUCB | ZMZUAYOV). A T6 Plus egy maximum 40 wattos, Bluetooth 5.0-ás, víz- és porálló vezeték nélküli hangszóró. Az akkumulátoros üzemideje 15 óra körül alakul, viszont a beépített USB-A csatlakozón keresztül powerbanknak is használható és akár mobilunkat is tölthetjük róla. Egy másik T6 Plus hangszóróval együtt pedig akár sztereóban is képes működni.

Ha többet szeretnél megtudni róla, ajánlom, hogy nézd meg Laci korábbi videóját:

A Geekbuying az akció keretein belül egy kemény hordtáskát és egy 32GB-os microSD kártyát is ad hozzá ajándékba. Érdemes európai raktárról megrendelned, mivel akkor gyorsabban ideér, nem kell szállítást és vámot sem fizetned.

Tronsmart Element Force SoundPulse

Az akciós termékek között találhatunk még két Tronsmart hangszórót. Egyik a Tronsmart Force SoundPulse, ami szintén 40 wattos és Bluetooth 5.0-ás. A T6 Plushoz hasonlóan itt is 15 órás üzemidőt és vízálló kivitelt kapunk, viszont a 17 ezer forintos árért nincs ajándék hordtáska, illetve a SoundPulse powerbankként sem működik.

Element Mega SoundPulse

Az akcióban részt vevő termékek közül a harmadik hangszóró a legolcsóbb. A Tronsmart Element Mega SoundPulse névre hallgató hangfal jelenleg 12 ezer forint körül kapható. Ez a kis hangláda is 15 órás üzemidőt kínál, 40 wattos outputtal, sztereó hanggal. Itt viszont le kell mondanunk a vízállóságról és a Bluetooth 5.0 helyett csak 4.2-t kapunk. A klasszikus gombok helyett viszont van egy elég menőnek tűnő érintőfelület a hangerő és zene szabályzására. És mint az összes hangszóró a felsorolt háromból, ez is képes NFC-n keresztül kapcsolódni okostelefonhoz.

Tronsmart Spunky Pro

Negyedik akciós termékként pedig jöjjön pár sor a Tronsmart Spunky Pro fülhallgatóról. Ez egy teljesen vezeték nélküli füles, amelyet most 11 ezer forintért vásárolhattok meg. A fülesek kialakítása agybadugós, teljesen vezeték nélküli. Az IPX5-ös cseppálló fülesek Bluetooth 5.0-án keresztül kapcsolódnak a telefonhoz, a hangért pedig egy 6 milliméteres driver felel. Két beépített mikrofon van bennük a telefonhívásokhoz, ezekkel állítólag ki is szűrik a környezeti zajokat. A telefon vezérléséhez a fülesek oldalán érintőfelület található, ezzel adhatunk parancsokat.

A gyártó ígérete szerint a fülesek három és fél órán keresztül képesek zenét lejátszani, a töltőtokban pedig 14 és fél órányi extra energia van. A tok USB-C csatlakozón keresztül vagy akár vezeték nélkül (Qi) is tölthető.

A cikk a Geekbuying megbízásából készült.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.