Tíz napos akciót tart a Geekbuying, melynek keretein belül ismét a teljes árukészletükre, illetve egyes termékekre is vonatkozó leárazások is vannak.

November 1 és 13 között a teljes oldalon minden 10 százalékkal olcsóbban kapható, illetve a vásárlás összegének mértékétől függően extra kedvezményeket is igénybe vehetünk. Utóbbiakhoz csak az alábbi kuponkódok egyikét kell fizetéskor beírnunk és a kosár tartalmának összegéből levonásra kerül a kedvezmény:

— 300 dollár felett 30 dollárnyi kedvezmény a 1111GKB30 kóddal

— 150 dollár felett 15 dollárnyi kedvezmény a 1111GKB15 kóddal

— 60 dollár felett 5 dollár kedvezmény a 1111GKB05 kóddal

— és 10 dollár felett 2 dollár kedvezmény a 1111GKB02 kóddal.

Ha és amennyiben ez nem lenne elég valakinek, akkor lépjen be november elseje és tizedike között. Használd a napi bejelentkezéssel elérhető szerencsejátékot és bízz benne, hogy te viszed el a napi nyeremények egyikét. A napi nyereményekbe különböző összegű kuponoktól kezdve tárgyi nyereményekig mindent találni. A cikk születésekor Tronsmart Element T6 Plus hangszórót, Xiaomi Mix 3 okostelefont vagy Amazfit GTR órát is lehet nyerni.

De ha nem a szerencsére szeretnéd bízni a dolgot, hanem tudod, hogy mit szeretnél venni, nézz szét a flash deals szekcióban. A készlet ugyan korlátozott, de az gyorsakcióban részt vevő termékek is olcsóbban kaphatók, ráadásul a kuponokkal beváltható kedvezmények is érvényesek rájuk. Pár példa:

— A Xiaomi Mi 9T Pro okostelefon most 349 dollár, melyhez felhasználható a 1111GKB30 kód vásárláskor.

— A Tronsmart Element T6 Plus hordozható hangszóró 95 dollárért vihető, melyből még lejön 5 dollár kedvezmény a 1111GKB05 kóddal

— Vagy ha valaki tabletet szeretne vásárolni, az is találni fog, a Xiaomi Mi Pad 4 az akció keretein belül 215 dollár. A hozzá tartozó kupon pedig a 1111GKB15.

Mondjuk ha valaki Xiaomi telefont szeretne rendelni, annak a novemberi akción kívül is érdemes szétnéznie a Geekbuying oldalán. A Xiaomi telefonjai ugyanis az európai raktárakból is olcsóbbak most és 5 napos expressz szállítással is dolgoznak. A Redmi 8 így most 170 dollárnál is olcsóbban megrendelhető ezen a linken. A Redmi Note 8T is nagyon jó áron, kb. 57.000 Ft-ért kapható, de ez még nem érhető el EU raktárból.

A cikk a Geekbuyinggal való közreműködésünk keretei között készült.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.