Hirdetés

Bár a húsvéti ünnepnek vége, partnerünk, a Geekbuying úgy döntött, a megmaradt készleteket április 20-án leakciózza. 

Ha hétfőn vásároltok az oldalon 200 dollár összértékben, rendelésetekből 15 dollárt elengednek a GKB20EA3 kóddal. Ez a kód bármilyen termék vásárlásakor felhasználható, szóval ha esetleg telefont, fülhallgatót vagy elektromos rollert rendelnétek, akkor is be tudjátok váltani.

A hétfői nap azonban abból a szempontból is érdekes, hogy a Geekbuying által árult 3D nyomtatók is akciósak. A készletben találni ipari minőségű nyomtatót, de van viszonylag olcsóbb változat is, amely akár a 3D nyomtatás iránt érdeklődő amatőröknek is jól jöhet otthonra.

Az akciós készülékek közül a Tronxy XY2-Pro (255 x 255 x 260 mm) a legolcsóbb. Ezért a kis eszközért 197 dollárt kell most fizetni a 4ELBBW9M kóddal. De ha nem az európai raktárról akarnál rendelni, használható a 4JDBA83L kód is, ám ezzel már 199 dollár lesz a gép ára.

Ezt követi a sorban a Tronxy X5SA-Pro (330 x 330 x 400 mm) 3D nyomtató. A készülékért már jóval többet, 390 dollárt kérnek a 4ESWIZDH kóddal. Itt is van lehetőség Európán kívüli raktárról rendelni, azonban akkor tíz dollárnyival többet kell fizetnünk. Utóbbi vásárlásakor a 4KGRJPSQ kódot kell használni.

És a harmadik termék az akciós 3D nyomtatók közül a Tronxy D01 Titan nyomtató. Ez a 4QUZHWOS kóddal most 350 dollárért vásárolható meg. Az akciós nyomtatók közül ennek van a legnagyobb mérete és ez is képes a legnagyobb nyomatokat elkészíteni (2220*220*220mm).

A Geekbuying a Tech2 partnere, ez a bejegyzés is a közreműködésünk keretein belül született.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.