Hirdetés

A Geekbuying akciójában 115 ezer forintos áron szerezhető be a Xiaomi egyik legjobb otthoni terméke, a Viomi V2 Pro robotporszívó február 29-ig.

A V2 Pro a sima V2-es modellnek felújított és pár extrával ellátott változata. Legnagyobb erénye, hogy képes egyszerre porszívózni és felmosni is, időzítve is képes kitakarítani és okosabban navigál a lakásban az elődjénél.

A kör formájú kis gép 35 centiméter széltében és 9,5 centi magas, így az ágyak és szekrények alatt is elférhet akár. A töltőállomása sem különösképpen nagy, 15,3 centiméter széltében és 9,95 centiméter magasságában.

A V2 Pro automatikusan képes megtervezni azt a takarítási utat, melyet a lakásban végigjár, de ha szeretnénk, manuálisan is állíthatunk be pontokat vagy a teljes takarítási folyamat alatt vezérelhetjük az applikáción keresztül. Megjelölhetjük azokat a részeket is a lakásban, ahol szeretnénk alaposabb tisztítást kérni. Illetve van lehetőségünk beállítani időzített takarítást is, mondjuk úgy, hogy mire hazaértünk a munkából, porszívózza össze a lakást a kis eszköz.

Takarítani 2100Pa szívóerővel képes, illetve mivel a portartály mellett van benne egy egyidőben használható víztartály is, a frissen felporszívózott padlón képes felmosni is.

A V2 Prón található szenzorok 360 fokban látnak körben, ezekkel akadályozza meg a porszívó, hogy leessen valahonnan vagy nekimenjen valaminek. A gép két centiméteres szintkülönbség megmászására egyébként képes, de azt ne várjuk el tőle, hogy a galériára magától felmegy vagy onnan lejön.

A V2 Próban egy 3200mAh kapacitású akkumulátor található, ezzel a gyártó ígérete szerint 2 órán át képes működni. A töltőállomásra magától visszatér, mielőtt lemerülne, a feltöltést követően pedig ott fogja folytatni a takarítást, ahol abbahagyta.

A Geekbuying oldalán ezen a linken most akciósan 360 amerikai dollárért, vagyis 115 ezer forintért rendelhetitek meg a porszívót. A szállítás európai raktárból történik, így extra adóterhekkel nem kell számolni és a töltőállomás is biztosan az európai szabványokhoz való lesz a dobozban. A Geekbuying a szállítást GLS futárszolgálattal intézi, 2 és 7 munkanap között.

A cikk a Geekbuying támogatásával készült el.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.