A kínai Geekbuying webáruház idén lesz 8 éves és ez alkalomból rengeteg akcióval készülnek, a külön erre a célra létrehozott aloldalukon már elindult a visszaszámlálás.

Az akcióba több termékkategóriát is bevontak, kezdve a kültéri kütyüktől, az okosotthonos eszközökön át egészen a laptopokig, drónokig és okostelefonokig. Fontos, hogy ugye kínai webáruházról van szó, de a termékeknél külön kiemelik, hogy honnan szállítják, szóval ahol azt látod, hogy „Ship from Europe„, ott nem kell tartani a vámolástól.

Az évfordulós kampány június 15-én UTC+8 időzóna szerint 10:00-kor, magyar idő szerint 04:00-kor indul és tart egészen június 22-ig. Ezidő alatt többféle promóció is lesz, email megadásával 188 dollár értékű kuponhoz juthatsz hozzá, egyes termékekből ha veszel egyet, egy másikat ingyen kaphatsz és lesz nyereményjáték is.

A kiemelt termékek között találni fogunk okosórát, TWS fülhallgatókat és elektromos rollert is. Néhány konkrét példával élve a Haylou Solar okosóra a 4RU3AQZY kuponkóddal 4 dollárral olcsóbb, így csak 35,99 dollárba (kb. 11.000 Ft) kerül. Ugyanígy a Xiaomi Air2 SE vezetékmentes fejhallgató a MIAIR2SE kuponnal 35,99 dollárban (kb. 11.000 Ft) állapodik meg, a Tronsmart Spunky Beat fülhallgató viszont kupon nélkül kerül 25,99 dollárba (kb. 8.000 Ft).

További termékek:

Érdemes tehát figyelni az elkövetkező napokban a Geekbuying oldalát, hátha olyan terméket keresel, ami most akciósan, jó áron vihető haza.

A cikk a Geekbuying megbízásából készült.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.