Hirdetés

A Tech2 partnere, a Geekbuying kínálatában több laptop is akciósan beszerezhető most. Az érdekesebbek a MagicBen és Onemix minilaptopok, de a tradicionális noteszgépet keresők is találhatnak nekik tetszőt a Redmibook kínálatban.

Az első akciós termék a MagicBen MAG1. Ez egy 8,9 hüvelykes kijelzővel szerelt minilaptop, melyben Intel Core M3 dolgozik. 16GB RAM és 512GB SSD háttértár található benne. Van ujjlenyomat-leolvasója és Windows 10 operációs rendszert futtat.
A MagicBenWiFiHO kóddal most 823 dollárért lehet megrendelni európai raktárról ezen a linken.

A második akciós gép a MagicBen MAG1 4G/LTE modemmel szerelt változata. A gép paraméterei megegyeznek a csak WiFi-s társával, ám a mobilnet modemért felárat kell fizetni.

A MagicBen4GO kóddal most 880 dollárt kér érte a Geekbuying, szintén európai raktárról, ezen a linken.

Az akciós lista legérdekesebb terméke a OneMix 3S Plus Yoga nevű készülék szerintem. Ez egy 8,4 hüvelykes érintőkijelzővel szerelt minilaptop, melynek kijelzője 180 fokban forgatható. Hasonló kicsit a Lenovo YogaBookhoz, csak itt a billentyűzet tényleges fizikai gombokból áll, nem csak érintőfelületből.

A OneMix 3S Plus Yoga 8GB RAM-ot és 256GB háttértárat rejt a házban, mellettük egy Intel Core i3 dolgozik. És természetesen ezen a gépen is Windows 10 operációs rendszer fut.

A Onemix3PlusO kóddal most a gép 830 dollárt kóstál a Geekbuying oldalán, itt tudod megnézni.

És jöjjenek a tradicionálisabb gépek, a Xiaomi Redmibookok!

Akciós a Redmibook 14 Enhanced Edition. Ebben egy négymagos Intel Core i5 dolgozik, 8GB DDR4-es RAM és 512GB-nyi SSD háttértár mellett. A gépben egy Nvidia GeForce MX250-es grafikus gyorsító található és Windows 10 Home rendszert futtat.
Az akciós kuponok közül a 4LVOVE6Y kódot használva a gép most 740 dollárba kerül a Geekbuying oldalán európai raktárról. Erre a linkre kattintva éred el.

Akciós még a Redmibook 13 Solo is, ráadásul két konfigurációban. A 8GB DDR4-es RAM-mal és 512GB SSD háttértárral szerelt gépek Windows 10 Home rendszert futtatnak. A két akciós konfig a processzorban tér el. Választható a gép ugyanis Core i5-tel és Core i7-tel is.

A Core i5-ös változat a 4LVSFOWL kóddal 860 dollár (itt), míg a Core i7-tel szerelt a 4LVPT5RC kuponnal 997 dollár (itt) most a Geekbuying oldalán.

A Geekbuying a Tech2.hu partnere, a bejegyzés az együttműködésünk keretein belül született meg.

Ha érdekelnek még laptopokkal kapcsolatos hírek, olvasd el az Apple új MacBook Airjéről szóló bejegyzésünket:

Frissült ma az Apple MacBook Air és a Mac Mini is

Hirdetés
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.