Ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen egy teljesen vezeték nélküli (TWS) fülhallgató, de nem akarsz rá sokat költeni, akkor érdemes megnézned partnerünk, a Geekbuying akcióját.

Akciós ugyanis a Tronsmart Onyx Ace névre hallgató TWS fülese, mely a ONYXACEDE kóddal most 30 dollárért (durván tízezer forintért) rendelhető meg ezen a linken. A szállítás német raktárról történik, így gyorsan, 4-5 napon belül megérkezik a termék.

A Tronsmart Onyx Ace egy egyszerű kis füles, mely azt a tudást ígéri, amit a drágább változatok is kínálnak. Négy mikrofon van benne, hogy a hívások közben jó legyen a hangminőség. 13 milliméteres driverjei támogatják a Qualcomm aptX Audiót, így zenehallgatás közben is jó minőséget biztosít. A tároló doboz USB Type-C csatlakozón keresztül tölthető, a fülesek 5 órát képesek egy töltéssel működni, a tokban pedig extra 24 órányi szufla van.

A fülesek oldalán érintőfelületet találni, amivel irányítható a zenelejátszás, vagy aktiválható a telefonban található okosasszisztens. A készülék IPX5 szabvány szerint cseppálló, így akár arra is jó lehet, hogy edzőtermi társunk legyen.

A csatlakozás Bluetooth 5.0-án keresztül történik a telefonnal, a fülhallgatók pedig érzékelik, hogy ha csak az egyiket tesszük a fülünkbe, így klasszikus headsetként is használható akár.

A Geekbuying a Tech2 partnere, a cikk az együttműködés keretein belül született.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.