Hirdetés

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, idén 8 éves a Geekbuying, ez alkalomból akciókkal is készülnek a vásárlóknak, most pedig néhány okostelefon kuponnal elég jó áron szerezhető be.

Bármit vásárolsz, ha az meghalad egy bizonyos összeget, akkor aktiválva kedvezményt kapsz a végösszegből:

  • 18 dollár fölött 5 dollár kedvezmény: GKB8TH09
  • 88 dollár fölött 8 dollár kedvezmény: GKB8TH10
  • 188 dollár fölött 15 dollár kedvezmény: GKB8TH11

Ha mobilt vennél, érdemes a legnagyobb kupont igénybe venni.

Magyarországon – főleg az ÁFA miatt – elég drágák a készülékek, persze cserébe gyártói garanciát is kapsz, ami azért nem elhanyagolható előny. Ha külföldről rendelsz, akkor általában ettől elesel, cserébe viszont néhány esetben jóval olcsóbb a készülék.

A nemrég piacra dobot POCO F2 Pro 5G okostelefon hazánkban a Xiaomi Magyarországnál 240.000 Ft-ról indul (persze forgalmazói garanciával olcsóbban is be lehet szerezni), a Geekbuying oldalán a fenti kuponnal 483,99 dollár lesz a vége, ami átszámolva 150.000 Ft-ot jelent. Ilyen áron szerintem ez most egy nagyon jó vétel és a telefon is remek.

További kiemelt ajánlatok:

Ez persze nem a teljes kínálat, csomó más készülékre is él a fenti kuponakció, ha most terveztél mobilt vásárolni, érdemes ránézni a kínálatra.

A cikk a Geekbuying megbízásából készült.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.