Hirdetés

Az eddig is tudható volt, hogy az LG V30-ban igen jó kamera lesz, de ez már biztosra is mondható. Az LG ahelyett, hogy őrületes nagy titokban tartaná a készüléket, tisztában van az internet erejével, így nem is öl bele nagy erőforrásokat, hogy titokban maradjon. Inkább ő maga szivárogtat kisebb-nagyobb infókat.

Most például sajtóközleményt adtak ki az LG V30 kamerájáról. A hátlapon két kamera lesz és mindkettőnek f/1.6-os rekeszértéke lesz, ezzel 25%-kal több fény jut a szenzorba, mint egy f/1.8-as kameránál. Az LG a lencsét Crystal Clear Lensnek hívja, ami sokkal pontosabban engedi át a fényt, mint a műanyag lencsék, illetve a színek reprodukálása is sokkal jobb.

Forrás: LG

A rivális mobilokban sincs ilyen széles apertúra, a Galaxy S8-ban f/1.7, az iPhone 7-ben f/1.8, a HTC U11-ben f/1.7, a Google Pixelben pedig f/2.0, bár korán sincs vége még az évnek.

Az LG V30-ban lesz lézeres autófókusz, optikai és elektronikus képstabilizálás, látványos lesz a fejlődés, amit alig várunk, hogy láthassuk. A készüléket augusztus 31-én mutatják be Berlinben, a bemutatón mi is ott leszünk!

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.