Amikor a Geekbuying értesített minket, nem is hallottunk még az Uhans márkáról, pedig már 9 okostelefonjuk van. Persze nem mindegyikről mondható el, hogy egyedi. Közéjük tartozik az Uhans Note 4 is, amiről szerintem árulkodik, hogy mire hasonlít (már csak a nevéből is).

A készülék 5,5 hüvelykes HD felbontású kijelzőt kapott, a teljesítményről pedig 3 GB RAM és egy 4 magos MediaTek MT6737 processzor gondoskodik. Mivel kínai mobilról van szó, biztosak lehettek benne, hogy nem kérnek ezért sokat. Hátul van egy 13 MP-es kamera, az előlapon pedig egy LED villanó társaságában egy 5 MP-es szenzor. A belső tárhelye 32 GB, de ez bővíthető is 128 GB-ig.

Az Uhans Note 4 Android 7.0 rendszert futtat és 4000 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A gyártó szerint akár 2 napig is bírja egy feltöltéssel. Két színben kapható a mobil: Elegant Black (fekete) és Luxurious Gold (arany). A Geekbuying kínálatában ez a mobil 99,99 dollárba kerül, ami átszámolva 26.000 Ft-nak felel meg. Mivel Kínából jön a mobil, ha megveszitek, számoljatok rá a biztonság kedvéért 27% ÁFA-t is, ugyanis ez benne van a pakliban.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Sziasztok! 2 napja érkezett meg az UHANS Note 4-es készülékem. Kínai telefon ellenére nagyon jó a kamerája. Gyors, szép, tudja a dolgát, nagyon jól van konfigurálva a 7-es android is. Picit nagy, de én szeretem. Ujjlenyomat olvasó is jó. Minden klappol. Ha valakinek bármi kérdése van vele kapcsolatban írjon nyugodtan. Nekem 27%-os áfával volt 40 ezer forint. Totál megérte.
    Egyik oldalon olvastam róla, hogy az előlapi kamera mellé is társul vaku, nos ez nem igaz, minden más stimmel. 🙂

  2. Ennyi idő elteltével még mindig jó? Csak azért kérdem mert lehet hogy én is ezt veszem meg.

Comments are closed.