A Honor immár különálló brandként, nem pedig a Huawei leányvállalataként próbál megküzdeni a felhasználók kegyeiért. A célközönséget a fiatalok képezik, a legújabb termék, a Honor 10 Lite is őket szólítja meg. A készülék 6,21″-es, Full HD+ kijelzővel rendelkezik, Kirin 710-es lapkát kapott, támogatja a GPU Turbo 2.0-t, de a cég szerint a legnagyobb erénye a színvilága.

A Honor 10 Lite lényegében nem különbözik a Honor 8X-től, a 12 nanométeres SoC mellett 4 vagy 6 GB RAM-ot kapunk akár 128 GB-os adattárolóval. Két kamera van hátul, az egyik 13 MP-es és f/1,8-as, a mellette lévő pedig 2 MP-es és a mélységet méri. Szelfizni a vízcsepp alakú notch-ba rejtett 24 MP-es szenzorral lehet.

Az AI, vagyis a mesterséges intelligencia (ami inkább csak gépi tanulás) nem maradhatott el, ahogy a rendkívül fiatalos és tényleg vagány színek sem, kék, piros, fekete és fehér változatok érhetőek el, de inkább a képet érdemes megnézni, mert a férfi szem nehezen mondja meg, pontosan hogyan is megy át az egyik árnyalat a másikba.

A 3000 mAh-s akkumulátorral ellátott Honor 10 Lite EMIU 9-et futtat Android 9.0 Pie-jal, ár pedig 4/64 GB-os változatban 175 euró, 6/64-esben 240 euró, 6/128-asban pedig 240 euró, vagyis adóterhek nélkül mindegyik kevesebb, mint 80 ezer forint.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt