A Honor úgy döntött, hogy nem vár tovább és leleplezi a Honor 20 készülékcsalád belépő modelljét a Honor 20 Lite-ot. Az új mobil bizonyos szempontból egy átcímkézett Huawei P30 Lite, mégis tud teljesen új telefonként is érvényesülni.

A gyönyörű színátmenetes hátlapon három kamerát találunk, egy 24 MP-es f/1.8-as rekeszértékű fő kamerát, egy 8 MP-es, fix fókuszú, 120 fokos látószögű és végül egy 2 MP-es segédszenzort, melyet portréfotók készítésénél használ a rendszer.

6,21 hüvelykes IPS technológiájú képernyőt kapott csepp alakú bevágással, melybe a kategóriához képest kiemelkedően nagy, 32 MP-es előlapi kamerát raktak a tervezők. Kapunk még 2D-s arcalapú feloldást és a hátoldalon egy hagyományosabb ujjlenyomat-olvasót is.

A mobilban a Kirin 710-es processzor teljesít szolgálatot és megkapta a GPU Turbo 2.0-át is a minél gördülékenyebb játékélményért.  4 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet kapunk, mely utóbbi microSD kártyával tovább bővíthető. A mobilon az Android 9.0 Pie operációs rendszert tudjuk majd használni, az akkumulátor kapacitása 3400 mAh, amit 10W-tal tudunk majd tölteni microUSB porton keresztül. Itthon 99.990 forintos árért lesz kapható pár hét múlva. Nektek hogy tetszik a Honor 20 Lite?

Hirdetés
FORRÁSHiHonor
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!