Nagyon nagy örömmel jelentjük be itt, a weboldalunkon is, hogy a YouTube csatornánk a napokban elérte a 100.000 feliratkozót! Nagyon köszönjük mindenkinek, aki nap mint nap követ minket!

Meg is szeretnénk ezt hálálni és ezt a szép, kerek számot a Honorral ünnepeljük. Egy olyan exkluzív lehetőség áll előttetek, hogy a hamarosan érkező Honor 10 Lite szürke-kék színátmenetes változatának magyar fantázianevét TI találhatjátok ki, akit pedig kiválaszt a zsűri, az meg is kapja nyereményként ezt a készüléket, Magyarországon elsőként!

Nincs más dolgod, mint a fenti videót megnyitni, megnézni a részletekért és kommentelni a VIDEÓ ALÁ, hogy te hogyan hívnád ezt a színt. Amennyiben nem téged választunk, de a te ötleted alá jön a legtöbb like, akkor egy Honor Band 4-et vihetsz haza.

Mutassátok meg, mennyire vagytok kreatívak, várjuk az ötleteket a videó komment szekciójában. Ötletelni december 21-én 12:00-ig lehet, a nyertesek nevét pedig a @honorhungary Instagramján fogjuk közzétenni, szóval érdemes követni őket, ha nem akartok lemaradni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.