Ahogy az összes gyártó, a Honor is készül egy újabb készülék bemutatásával a 2017-es CES-re. A sajtóesemény január 3-án kerül megrendezésre, a készüléket pedig a #NewHonor hashtaggel promózzák.

A Honor Global YouTube csatornáján még Karácsony előtt jelent meg egy videó, melyben az új készülékről van szó:

Dupla vagy semmi? Egyértelműen arra utal, hogy egy kétkamerás készülékről van szó, mely a márkán belül egyedül a Honor 8-ra jellemző eddig, illetve a már bemutatott Honor 6X-re, mely egyelőre még csak az ázsiai piacon kapható. A videóban néhányszor felbukkan a készülék is, ugyan éppen csak egy-egy pillanatra, de látható a mobil és ez szinte biztos, hogy a Honor 6X, de persze ezt csak a bemutató után tudhatjuk biztosra.

Hovatovább a Honor Magyarország a Facebook oldalán túráztatja a követők idegeit, kiraktak egy számunkra igencsak sokatmondó képet:

Ahogy említettem, a Honor 6X korábban már bemutatkozott a lent látható háttérképpel:

A CES-en a szélesebb körű disztribúciót jelentenék be? Egyelőre nem tudjuk, de várjuk a holnapi sajtóeseményt, ahol még többet tudhatunk majd meg a #NewHonor készülékről.

Hirdetés
FORRÁSHiHonor
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.