A Honor nem pihen, hiszen miután piacra dobta első lyukasztott kijelzős készülékét a View 20-at, a háttérben már a következő mobil bejelentésére készülnek. A Honor 20 illetve Honor 20 Pro az eddig kiszivárgott információk szerint izgalmas készülékeknek ígérkeznek, és a Honor árazást tekintve a megfizethetőbb márkák közé sorolható.

Úgy tűnik, hogy idén a Honor csúcsmodelljeinél is OLED képernyőre váltanak, a 6,1 hüvelykes képernyőbe vízcsepp bevágás várható, mely a 32 MP-es előlapi kamerát foglalhatja magában. Kijelző alatti – 6. generációs – ujjlenyomat-olvasóra számíthatunk, az akkumulátor 3650 mAh-s kapacitását 22,5 W-tal tudjuk majd tölteni, a 40 W-os szupergyors töltés egyenlőre marad a Huawei készülékek kiváltsága.

Honor 10

Kamerák terén várható különbség a két mobil között, a normál Honor 20 hátul 48 MP-es főkamerát, 20 MP-es szuper-nagylátószögű és egy 8 MP-es telefotó kamerát kaphat, 3x-os optikai zoom mellett. A Pro verzió a P30 Pro IMX600-as szenzorát használhatja, más konkrétumot egyenlőre nem tudunk.

Android 9.0 Pie futhat majd a telefonon EMUI 9.0 felület mellett, a 6/128 GB-os modell ára 125 ezer Ft-nak megfelelő dollárba kerülhet, április 25-én várható a készülékek bejelentése.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!