Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a Honor is készül új eszközök bemutatására, ma pedig videó formájában megtudtuk, hogy nem is kell rájuk sokat várnunk. Április 17-én jön a Honor 20i és a MagicBook 2019 is.

A TENAA nemrég hagyott jóvá egy új Honor készüléket, így néhány tulajdonságra fény derülhetett, a Honor 20i 6,2 hüvelykes, FullHD+ felbontású, vízcsepp bevágásos kijelzőt kaphat. Kirin 710 lapkakészlet dolgozik majd benne 4 vagy 6 GB RAM-mal, valamint 64 vagy 128 GB tárhely társaságában, de microSD-s bővítésre is lesz lehetőség. Android 9.0 Pie alaprendszer és EMUI felület várható, az akku pedig 3400 mAh kapacitású lesz.

Elöl 32 MP-es szelfikamerát fogunk kapni, hátul viszont három kamerára számítunk, a 24 MP-es fő szenzort és a 8 MP-es másodlagos kamerát egy 2 MP-es (valószínűleg mélységérzékelésért felelős) harmadik szenzor egészítheti ki.

Ez lehet az első készülék a Honor 20 családból, várjuk még a 20 és 20 Pro modelleket is, a 20i Európában 20 Lite-ként mutatkozhat be.

A fenti képet a Honor osztotta meg a Weibón, a MagicBook 2019 látható rajta, sajnos a specifikációkról nem tudunk semmit, de valószínűleg csak aktualizálják a belső komponenseket.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!