A Vernee új készülékkel állt elő és első körben a Gearbest oldalán lehet megvásárolni az új mobilt, ami a Vernee V2 Pro nevet kapta. A telefon érdekessége, hogy IP68-as tanúsítványnak megfelelően por- és vízálló, van benne pulzusmérő, illetve hardveres szempontból sem utolsó.

Az előlapon egy 5,99 hüvelykes, FHD+ felbontású kijelző található, a teljesítményről pedig egy Helio P23-as lapka és 6 GB RAM gondoskodik. A beépített tárhely 64 GB, de persze lehet bővíteni a készüléket microSD-vel.

Az előlapon és a hátlapon is két-két kamerát fogunk találni, a kijelző fölött egy 13 + 5 MP-es duót, a hátlapon pedig 21 + 5 MP-es kamerákat fogunk találni. A Vernee V2 Próban van arcfelismerés is, képes NFC-re, Android 8.1 operációs rendszert futtat, illetve ami nem elhanyagolható, hogy az akkumulátor 6200 mAh kapacitású, amit 18W-tal tudunk tölteni.

A strapabíró kialakítással, magyar nyelvvel és B20-szal rendelkező újdonság eredeti ára 299,99 dollár, azonban május 28 és június 3 között a Gearbest oldalán 249,99 dollárért kapható, ami átszámolva nagyjából 68.500 Ft. Ennyiért nem tűnik rossznak. Ha érdekel, akkor katt a lenti linkre.

Vernee V2 Pro vásárlás

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.