A Gearbest exkluzív megállapodást kötött a Xiaomival, ugyanis először náluk vásárolható meg a vállalat legújabb készüléke, a globál verziós Xiaomi Mi 10.

https://www.youtube.com/watch?v=SPPLaiRVVLE

Az új csúcstelefon is megkapta a Mi Note 10-ben megismert 108 MP-es fő kamerát, a Qualcomm legerősebb lapkakészletét, a Snapdragon 865-öt, van benne NFC is, illetve a 30W-os vezeték mentes töltésen kívül 10W-os fordított töltést is támogat. Ja és természetesen 5G-s.

A 6,67 hüvelykes AMOLED kijelző FHD+ felbontású, illetve 90Hz-es képfrissítéssel is rendelkezik, a maximum fényereje pedig 500 nit. A Gearbest oldalán első körben a 8/128 GB-os modellt lehet megvásárolni, arra viszont érdemes figyelni, hogy a készülék nem bővíthető.

Az előlapi kameralyuk egy 20 MP-es egységet rejt, a hátlapon pedig a már említett, 108 MP-es (f/1.7, PDAF, OIS) fő egységet, egy 13 MP-es (f/2.4) széleslátó kamerát, valamint egy-egy 2 MP-es makró és mélységkamerát fogjuk megtalálni. A Galaxy S20-ak után után a Xiaomi Mi 10 is képes 8K videók rögzítésére.

A WiFi 6-tal, Bluetooth 5.1-el, sztereó hangzással és Gorilla Glass 5 elő- és hátlapi üveggel védett Mi 10 akkumulátora elég méretes, 4780 mAh kapacitású, vezetékesen 30W-tal tölthető.

Ha használod a Gearbest oldalán a GBMI10SALE kuponkódot, akkor 231.000 Ft-ért megveheted a mobilt, ráadásul EU Priority line szállítási megoldással küldik, szóval a vám miatt nem kell aggódni. Ahogy a fenti képen is láthatjátok, ha hozzáadtok egy Mi Airdots Pro 2-t (a terméklapon a Buy Together & Save résznél, NEM külön), akkor a fülhallgató csak 3300 Ft-ba fog kerülni. A Xiaomi Mi 10 a specifikációk alapján nagyon ígéretes, de ez az emelt árazáson is látszik.

Vásárlás: Xiaomi Mi 10 a Gearbesten

További infók a mobilról: LINK

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.