A Samsung az MWC-n leplezte le legújabb mobiljait, a Samsung Galaxy S9 párost, nemrég pedig Németországban debütált a Galaxy S9 és a Galaxy A8 Enterprise Edition.  Ezeknél a verzióknál leginkáb a szoftverekre és a biztonságra összpontosítanak, így az üzleti életben tevékenykedőknek lehet igazán hasznos.

A Samsung Galaxy S9 és Galaxy A8 Enterprise Edition három éves Knox Configure és Enterprise Firmware OTA licensszel érkezik. A dél-koreai vállalat összesen négy évnyi  folyamatos biztonsági frissítést garantál ezen eszközök számára. Pontosan szólva három évig minden hónapban jönnek a biztonsági javítások, a negyedik évben pedig negyedévente. A készülékekre a garancia 2 év.

A Samsung Galaxy S9 és a Galaxy A8 vállalati kiadásai dualSIM-es változatban lesznek kaphatóak. Ami az árakat illeti, Németországban a Galaxy S9 849 eurós (~260.000 Ft) kezdőárat kapott, míg a Galaxy A8 (2018) 499 (~150.000 Ft) euróba kerül.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: