A Samsung az MWC-n leplezte le legújabb mobiljait, a Samsung Galaxy S9 párost, nemrég pedig Németországban debütált a Galaxy S9 és a Galaxy A8 Enterprise Edition.  Ezeknél a verzióknál leginkáb a szoftverekre és a biztonságra összpontosítanak, így az üzleti életben tevékenykedőknek lehet igazán hasznos.

A Samsung Galaxy S9 és Galaxy A8 Enterprise Edition három éves Knox Configure és Enterprise Firmware OTA licensszel érkezik. A dél-koreai vállalat összesen négy évnyi  folyamatos biztonsági frissítést garantál ezen eszközök számára. Pontosan szólva három évig minden hónapban jönnek a biztonsági javítások, a negyedik évben pedig negyedévente. A készülékekre a garancia 2 év.

A Samsung Galaxy S9 és a Galaxy A8 vállalati kiadásai dualSIM-es változatban lesznek kaphatóak. Ami az árakat illeti, Németországban a Galaxy S9 849 eurós (~260.000 Ft) kezdőárat kapott, míg a Galaxy A8 (2018) 499 (~150.000 Ft) euróba kerül.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: