A Vodafone Hollandia és a Samsung közösen elhozta a Galaxy S9 és S9+ Red Bull Ring kiadást. A készülékek természetesen a Red Bull Ring Formula One versenypálya után kapta a nevét, ami Ausztriában található, a telefonok pedig április 16 és május 27 között lesznek elérhetőek Hollandiában.

A telefon gyakorlatilag semmiben nem különbözik a boltokban kapható változatoktól: mindössze jön hozzá egy Red Bullal fémjelzett tok, amit ha felteszel a készülékre, megváltozik a telefonon használt téma és a háttérkép.

Ha leveszed a tokot, minden visszaáll a régibe. Korábbi pletykák szerint a Samsung szándékában áll ilyen NFC-s tokokat kiadni, ez a Red Bullos változat tökéletes példája annak, hogyan képzeli ezt el a vállalat.

A Vodafone Hollandia weboldalán már elérhető a limitált kiadású Galaxy S9 és S9+ és kizárólag ott lehet csak megvásárolni, úgyhogy ezt vegyétek csupán érdekességnek.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.