Hirdetés

Nagy változások közelednek a Samsung háza táján. Cégközeli források jelentéseiből arról hallani, hogy a Samsung teljesen átszervezi belépőszintű és középkategóriás mobilkészülék repertoárját. A legnagyobb változásnak az alsó-középkategóriás „J” széria megszüntetése és az „A” szériával történő összevonása ígérkezik.

Ezt a lépést az ösztönözte, hogy a vállalat egyre nagyobb csatákat vív a kínai gyártókkal az olcsóbb készülékek terén, különösen a kínai piacon.

Galaxy J5 és J3 2017

Nem csak ez változik: a kizárólag online (de hazánkban nem) kapható Galaxy On szériát is Galaxy M-re változtathatja a vállalat. Mindez azért érdekes, mert maga az On termékvonal a Galaxy J mobilok újramatricázott változatai. Kérdés tehát, hogy mire is számíthatunk az „M” képviselőitől.

Elképzelhető, hogy az „M” széria belépőszintű, alsó-középkategóriás, az „A” széria pedig felső-középkategóriás készülékeket jelent majd. Az is tudható, hogy a Samsung éppen a Galaxy J6 Prime készüléken dolgozik, szóval kíváncsian várjuk, hogy ez melyik kategóriát képviseli majd.

Összesítésben így 4 termékvonala marad a gyártónak: a Galaxy M, a Galaxy A és a prémium kategóriás Galaxy S és Note készülékek. Ti mit gondoltok erről a váltásról?

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.