A mai csúcskészülékek közül alig van olyan, ami hiba nélkül érkezett volna a felhasználók kezébe. Így van ez a Galaxy S9-cel is, amiben nemrég felfedeztek egy hibát, ami a készülék kikapcsolását eredményezte.

A hiba kizárólag a Snapdragon 845-ös modelleknél jelentkezett – tehát itthon ez nem releváns. Amikor a felhasználó a Samsung Internet böngészőt használja és a telefon leterhelt, akkor az váratlanul összeomlik és kikapcsol.

Megvizsgálták a hibát és az a probléma, hogy az Adreno grafikus gyorsító nem képes kezelni bizonyos shadereket (effekteket). Ezt vélhetően a böngésző frissítésével fogják majd megoldani, ugyanis ez Chrome alatt nem jelentkezett, illetve más, Snapdragon 845-ös mobilon sem jött elő a Samsung böngészőjével.

A Samsung elmondása alapján nem minden Snapdragonos Galaxy S9-en jelentkezik a probléma, dolgoznak a javításon, de arról nem adtak infót, hogy mikor lesz ez kijavítva. Szerencsére ez az európai felhasználókat nem érinti.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.