Hirdetés

Rengeteg leakciózott termékkel, kuponokkal és nyereményjátékkal készült vásárlóinak a Geekbuying.com oldala.

Elsőként legyen szó a kuponokról: a GKB08005-as kóddal bármilyen rendelés végösszegéből elenged 5 dollárnyit az oldal, amennyiben a rendelés értéke meghaladja a száz dollárt. Nem hatalmas összegről van szó, de mondjuk egy mobil árából megspórolható vele a kijelzővédő vagy a tok ára. Ezt augusztus 19 és 26 között lehet felhasználni. Aki esetleg lemaradna róla, annak sem kell aggódnia, augusztus 26-tól újabb kód válik elérhetővé.

Ezen kívül érdemes kipróbálnunk a Big Sale fülön elérhető Lucky Draw nyereményjátékot is. Ehhez még vásárolni sem szükséges a Geekbuying oldalán. Elég az is, ha van egy regisztrált fiókunk és azzal belépünk. Ezután egy virtuális szerencsekereket kell megpörgetnünk, mellyel telefont, okosórát vagy kedvezménykupont nyerhetünk. Persze ha vásároltunk is az oldalon, akkor automatikusan lehetőségünk lesz plusz 5 pörgetésre. A kuponos akcióval együtt is használható a szerencsekerék, így akár vásárlásunk mellé nyerhetünk is.

A szerencsekerékkel augusztus 19 és szeptember 2 között lehet játszani, az esetleges nyereményként szerzett kedvezményeket pedig szeptember 15-ig kell felhasználni.

A leárazott termékek között pedig rengeteg mindent találhattok, az akciós kínálat ugyanis folyamatosan frissül. Ha találtok valamit, ami tetszik, azt érdemes minél hamarabb beszerezni, ugyanis csak limitált darabszámban elérhető akciókról van szó.

De példának okáért találtunk:

  • Razer DeathAdder egeret 17 ezer forint helyett 7228 forintért,
  • Nubia Red Magic (teszt itt) telefont 154 ezer forint helyett 111 ezererért,
  • Xiaomi Mi 9T telefont (teszt itt) 96 ezerért,
  • Xiaomi AirDots fülest 8 ezerért,
  • Szintén Xiaomi Redmi K20 Prót 132 ezer forintért,
  • Vagy a Nubia furcsa, két kijelzős Nubia X névre keresztelt telefonját 111 ezer forintért.

A bejegyzés a Tech2 Geekbuyinggal való közreműködésének keretein belül készült.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.