Tudomásunkra jutott, hogy a Nokia 2 Dual SIM okostelefonok gyári hibával küszködnek, ezért a Media Markt a hiba gyártó általi javításáig kivonta a forgalomból a készüléket.

Arról nincs információ, hogy milyen jellegű hibáról van szó, illetve hogy csak egy adott gyártósori szériára vonatkozik vagy esetleg mindegyikre, de a HMD Global rajta van az ügyön és igyekeznek kijavítani a hibát.

Nokia 2

Amennyiben 2017. december 17-ig vásárol valaki Nokia 2 DS okostelefont, úgy a Nokia 2 árán helyettesítő termékként egy Nokia 3 DS-et fog adni a Media Markt, illetve aki december 4 után vásárolt ilyen okostelefont, azt kéri az áruház, hogy eredeti csomagolásában vigye vissza valamelyik üzletükbe a készüléket, ebben az esetben a teljes vételárat visszafizetik. FONTOS! Ez a felhívás egyelőre csak a Media Marktban, december 4. és 17. között vásárolt Nokia 2 DS készülékekre érvényes!

Felhívás a MM oldalán

További részletek a Media Markt weboldalán és az általuk kiadott közleményben.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.