Hirdetés

Jönnek a HMD márkás telefonok, a HMD Global az elmúlt 6 év során a Nokia márkaneve alatt mutatott be telefonokat, most saját márkanéven is szerencsét próbálnak.

Az eredeti Nokiától független Finn cég kiterjeszti portfólióját, a saját márkaneve alatt jelent majd be telefonokat.

Jönnek a HMD márkás telefonok - eddig Nokai márkanév alatt voltak mobiljaik

A hírt Jean-Francois Baril, a vállalat társalapítója, vezérigazgatója és elnöke osztotta meg, és az is kiderült, hogy a két brand egymás mellett létezik majd, tehát továbbra is jönnek Nokia telefonok, a felhasználók pedig izgalmas együttműködésekre számíthatnak, új partnerekkel.

A hosszú bejegyzésben Brail elmondta, hogy a HMD a leggyorsabban növekedő 5G-s telefongyártó évről évre, valamint az élen jár a fenntarthatóságban a javítható Nokia mobilokkal, amik az elmúlt 12 hónapban jelentek meg.

Szerinte a gyártó kész függetlenül belépni a piacra, hogy a fogyasztókra fókuszáló telekommunikációs eszközöket hozzanak létre.

A HMD magát az egyik legnagyobb európai telefonos cégnek tartja, szerintük hamarosan megkezdik a magas minőségű, megfizethető mobilok szállítását szerte a világon. Konkrét időpontot nem neveztek meg, de várhatóan hamarosan kiderül, mikor.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.