Eltelt egy kis idő már, hogy az AllCall bejelentette a Rio S-t, ami dupla kamerával hívja fel magára a figyelmet a belépőszintű telefonok között. A készülék emellett egészen vonzó formaterve miatt is szót érdemel, az előlapon egy szélek felé kicsit leívelt üveg által védett, 5,5 hüvelykes, HD felbontású panelt találunk, amit egyébként a Sharp gyárt.

Visszatérve a fotós képességekre. Az elsődleges egység egy f/2,2-es rekeszértékű, 8 megapixeles Sony IMX149-es szenzor, ennek párja egy fekete-fehér, 2 megapixeles modul is. Szelfizni is lehet, méghozzá a 2 megapixeles kamera segítségével, amihez szoftveresen még szépség módot is kapunk, egyébként pedig különféle effektekkel bolondíthatjuk meg a felvételeket.

A készülék MediaTek MT6737-es rendszerchipet kapott, az 1,3 GHz-es négymagos processzor mellé 2 GB RAM és 16 GB-os adattároló jár. A 3200 mAh-s akkumulátorral felszerelt, kék, fekete, arany és piros színben megvásárolható telefon ára 89,99 dollár. Bővebb információkat a cég hivatalos weboldalán lehet találni a termékről.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

Comments are closed.