Nemrég írtunk arról, hogy előrendelhető az AllCall Madrid, a fiatal kínai gyártó legújabb okostelefonja. Most a csomagolásról és a doboz tartalmáról kaptunk infókat, amiket így meg tudunk osztani veletek.

Ha megvásároljátok a telefont, akkor a dobozban kaptok 1 adatkábelt, 1 hálózati adaptert és egy simtűt. Az AllCall Madrid 2.5D-s üvegével, fém keretével és lekerekített formavilágával kényelmes a kézben.

Úgy tűnhet első pillantásra, hogy a hátlapon duál kamera van, azonban nem, a telefonon egy 8 MP-es Sony kamera és egy LED villanó található, azonban a készülék képes portréfotók készítésére is. Természetesen az előlapon is van kamera, ami 2 MP felbontással bír. A lenti képek a hátlapi kamerával készültek.

A kijelző 5,5 hüvelykes és HD felbontású, ami kevésnek tűnhet így 2017 végén, azonban vegyük alapul azt is, hogy 50 dollár a telefon. Ha egy másodlagos telefont szeretnél, amiért nem kár, ha tönkremegy vagy elveszíted, akkor ez egy élhető megoldás lehet.

Az akkumulátor 2600 mAh kapacitású, ami egy átlagos munkanapot kibír. Ha bekapcsolod, az Android 7.0 Nougat rendszer fog fogadni. RAM-ból 1 GB jár, a belső tárhely pedig 8 GB (bővíthető 32 GB-ig microSD-vel). Egy Viber és egy Messenger Lite szerintem még elfut rajta, de tudjuk jól, hogy mire elég ez a (bruttó) tárhely és a RAM.

Az AllCall Madrid az Aliexpressen 49,99 dollárba (~13.000 Ft) kerül, illetve ha szeretnél nyerni egy ilyen telefont, csekkold a gyártó Facebook oldalát, minden további részlet pedig a weboldalukon található.

Szponzorált cikk

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.