Már csak pár nap választ el minket az újévtől és ebben az időszakban mi is lazítunk egy kicsit. 2017-ben is igyekeztünk minden nap friss hírekkel szolgálni a technológia és a mobilkommunikáció világából, illetve igyekeztünk minél több okostelefont, kiegészítőt, érdekességet bemutatni.

Nagyon köszönjük a támogatás minden olvasónak és nézőnek, 2017 sikeres év volt a Tech2 számára. Áprilisban csatlakozott Zsolt a csapathoz, aki korábban az Origo és azelőtt a Mobilarena csapatát erősítette. Az már kiderült, hogy nagyon jól megy a közös munka, amit januártól újult erővel folytatunk.

A fenti videóban összegeztük az évet, de írásos formában is nagyon köszönünk mindent, köszönjük a lájkokat, a megtekintéseket, a feliratkozásokat és minden nemű építő jellegű hozzászólást. 2018-ban is azon leszünk, hogy tovább növelhessük az oldal és a csatorna színvonalát.

Köszönjük partnereink támogatását is, akik nélkül nem jutott volna el hozzánk ennyi termék, hála nekik, a fontosabb termékeken kívül néhány érdekesség bemutatására is volt lehetőségünk.

A két ünnep között is lesz egy-egy új videó a csatornán, amiket már leforgattunk, kicsit mi is pihenünk, de itt a weboldalon a fontosabb híreket ugyanúgy közölni fogjuk. Ezúton is kívánunk Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet minden Tech2 olvasónak, nézőnek és partnernek.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.