Újra itt a Black Friday! November 18-án elképesztő kedvezmények várnak azokra, akik ellátogatnak az Extreme Digital üzleteibe és a webáruházba.
A Black Friday-t itthon az Extreme Digital honosította 2013-ban. Azóta minden novemberben megrendezi az óriási, akár 50-70 százalékos árkedvezményeket kínáló akciós napot. Korábban írtuk, hogy november 25-én lesz Black Friday, ez igaz is, de néhány áruház úgy döntött, hogy november 18-án tartják.

Az idei mottó: Make Black Friday Great Again! Ennek jegyében egymilliárd forinttal növelte meg az árengedmények összértékét a cég. Idén összesen másfél milliárd forint értékű kedvezményt vehetnek igénybe az üzletbe, valamint a webáruházba látogatók.

lead_originalAz árukészletből több mint ezer termékre vonatkozik a kedvezmény.
Mint minden évben, idén is esélyes, hogy a legjobb ajánlatokra gyorsan lecsapnak a vásárlók, ezért érdemes az akció előtt regisztálni a www.edigital.hu webáruházban, hogy a rendelés minél gyorsabban menjen november 18-án. Az akciót követő két hétben a cég ingyen szállítja a termékeket a vásárlóknak. A hírlevélre feliratkozók értesülhetnek a leghamarabb a legjobb ajánlatokról, de akár személyesen is felkereshetik a 15 üzlet valamelyikét.
Tavaly mintegy hatezer darab okostelefon, kétezer-ötszáz darab porszívó, kétezer televízió, ezer játékkonzol és ugyanennyi laptop talált gazdára. Az évi eladási adatok azt mutatják, hogy idén karácsonykor az androidos okostelefonok, a 40-50 colos lapostévék, a drónok, az okosórák és a fitneszkarpántok lesznek a legnépszerűbbek a háztartási nagygépek mellett.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. ~aha…~fekete-péntek…~és amilyen árak vannak,aki vásárolni akar,valamit..,alapból fél-millkával induljon el otthonról…

Comments are closed.