Hirdetés

A Fekete Péntek egy remek alkalom arra, hogy bevásárolj Karácsonyra, már ha találsz tényleg jó ajánlatokat, de ha ebből kimaradtál és esetleg HONOR termékkel szemezgettél, akkor a kedvezményekről a Karácsony előtti időszakban sem kell lemondani.

A HONOR legtöbb terméke olcsóbban vihető haza az Euronics és az Emag kínálatában, ezek között szerepel a hazánkban kapható okostelefon paletta, illetve néhány aktivitásmérő és okosóra is.

Csak hogy éljek néhány példával, a belépőszintű HONOR X6 okostelefon 4/64 GB-os kiszerelésben, 50 MP-es fő kamerával és 5000 mAh kapacitású akkumulátorral 59.990 Ft-ért kapható, a Honor Band 5 több színben 11.990 Ft-ba kerül, végül, de semmiképp sem utolsó sorban a HONOR Magic4 Pro csúcskészülék kb. 40.000 Ft-tal lett olcsóbb mint a megjelenéskor, jelenleg 429.990 Ft-ért vihető el.

Hosszú út áll még a HONOR előtt, Magyarországon a mostoha körülmények ellenére idén sikerült növekedniük és bebiztosítaniuk a piaci helyzetüket, bízunk benne, hogy ez jövőre sem lesz másképp, és hogy azért idővel sikerül visszafogni a növekvő árakat (ez persze nem csak a HONOR-ra vonatkozik).

Hirdetés
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.