Holnap 19.00-kor kezdődik az Apple médiaeseménye és végre bemutatkozik az új iPhone 7 és iPhone 7 Plus. A készülékekről rengeteg pletyka és kiszivárgott információ volt már látható, ha ezek igazak, akkor szinte mindent tudunk az új almás készülékekről.

IMG_8245tech2 IMG_8250tech2

Azonban tegnap hozott a futár egy csomagot a Patchworks-től, mely egy tokokat és fóliákat gyártó vállalat. Korábban írtunk már egy-egy cikket tokjaikról, melyek még a Note7 debütálása előtt jelentek meg, de iPhone 7-re is bemutatkoztak tokjaik. Ezeket kaptuk most kézhez, így videón láthatjátok, hogy milyen újdonságokra kell számítani.

IMG_8254tech2Kaptunk Note7 tokokat is, minden ott van a tokon, ami a Samsung phabletjén, ergó tökéletesen illik rá, bár ezt sajnos készülék hiányában nem tudtuk kipróbálni. A képeken látszanak a főbb vonások, de erről van videónk is, amit lentebb láthattok.

IMG_8255tech2

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.