Az Államokban az ikertornyokat ért támadás óta nem volt ennyi halálos áldozattal járó támadás, mint ami most Las Vegasban történt. A merénylet során 59-en haltak meg és összesen 527-en sebesültek meg, köztük van egy nő, aki az életét köszönheti mobiltelefonjának.

Egy ismeretlen nő a hazafelé vezető úton mondta el a taxi sofőrjének, hogy a rozéarany iPhone készüléke (7 Plus) mentette meg az életét, miután a lövöldözés közben felfogott egy golyót. A taxis készítette el a fotót erről.

Arról nem voltak információk, hogy a nő hogyan, milyen helyzetben tartotta a telefont, a zsebében volt-e, esetleg a kezében tartotta? Akárhogy is volt, jó eséllyel az életét köszönheti a hölgy a készüléknek. Volt már korábban is hasonló eset, hogy egy ing mellzsebében tartott Nokia Lumia telefon fogott fel egy golyót, ez egy újabb ékes példája annak, hogy szerencsés esetben a telefon golyóálló mellényként is funkcionál.

Felfoghatatlan, hogy tehet valaki ilyet 🙁

Hirdetés
FORRÁSBusinnes Insider
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.