A Huawei eddig mindig április környékén mutatta be P-szériás flagship készülékét, így a P8-at és a P9-et is. Most viszont változtatott ezen a P10-nél, ugyanis két hónappal korábbra, februárra tették a bemutatót és az MWC 2017 tökéletes hely és idő volt erre.

Noha még nem is kapható Magyarországon a Huawei P10, már vannak pletykák a következő generációról. A Huawei általában 2 évente szokott nagyobb frissítést hozni készülékeibe, így például P6-ról P7-re, P8-ról P9-re volt nagyobb update és nem kell nagy magyarázat ahhoz, hogy az idei P10 inkább egy ráncfelvarrott eszköz, specifikációiban kb. egy kisebb Mate9-et kapunk, a legtöbb újdonságot a P10 Plus kapta. Ebből kifolyólag mi a P11-től várjuk az újítást.

A vállalat okostelefonjaiért felelős alelnöke, Bruce Lee egy az Android Central-nak adott interjúban elárulta, hogy a Huawei P10 utóda az MWC 2018 alkalmával fog bemutatkozni és vélhetően P11 lesz a neve. Így hamarabb mutatják be az új flagship modellt és mivel az MWC-n jön a legtöbb újdonság, így a promóciós kampányokra sem kell annyit költeni.

Ha nem nézzük azt, hogy a Huawei P10 tervezésénél jobbra és balra is elnéztek, kiváló készüléket kapunk, de sokan nehezen tekintenek el ettől. Mindenesetre várjuk, hogy hogyan fogadja a piac az idei flagshipek érkezését.

Hirdetés
FORRÁSTech Times
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

1 hozzászólás

Comments are closed.