A Huawei jövő évi csúcstelefonja várhatóan február-március környékén fog bemutatkozni, amiről eddig úgy tudtuk, hogy Huawei P11 néven fog megjelenni. A /LEAKS oldalára tett fel egy megbízhatónak szavazott szivárogtató három képet, amelyeken állítólagosan a Huawei jövő évi három hátlapi kamerával felszerelt modelljeinek sematikus, szabadalmi rajzai láthatóak.

P20

A képeken mindhárom készüléket Huawei P20 néven említik, az alapmodellen kívül van egy Plus és egy Pro is. Hardver fronton korábbról annyi infónk van, hogy – ahogy a képeken is látszik – három hátlapi kamera lesz a mobil(ok)on. Ezen kívül várhatóan Kirin 970 fog teljesíteni az év elején érkező mobilokban.

A Huawei P20 hátlapján horizontálisan helyezkednek el a kamerák, a home gomb pedig a Mate 10-hez hasonlóan a kijelző alatt kapott helyet. A Huawei P20 Plusnál annyi különbséget láthatunk, hogy a kamerák vertikálisan ülnek a hátlapon és ott sem középen. A Huawei P20 Pro az iPhone X-hez hasonló kamerakivágást örökölheti kicsit átalakítva, a kamerák hátul középen vannak, az ujjlenyomat-olvasó pedig alatta látható.

Egyelőre egy jó nagy marék sóval fogadjuk ezeket a híreket, ugyanis ezek valóságalapját semmi nem támasztja alá, bárki készíthet ilyet a pletykák alapján.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.