Korábbi információk szerint a HTC legújabb zászlóshajója, a HTC U12 az MWC-n (Mobile World Congress) mutatkozna be, azonban a legújabb hírmorzsák szerint a vállalat külön eseményt szervez a megjelenésére, ami nem meglepő, hiszen a HTC nem nagyon szokott bemutatni kiállításokon okostelefont.

De nem csak a HTC az egyike azoknak, akik kihagyják az ide MWC-t, ami a készülékbemutatást illeti. Ismert már az is, hogy a Huawei P11-ről sem a spanyol kiállításon hull le a lepel, de ugyanez igaz az LG G7-re is, így nem lesz sok versenytársa az MWC-n Samsung Galaxy S9 és S9+-nak.  A Samsung mellett még a HMD Global lesz jelen a Nokia 9 bemutatásával, valamint várhatóan a 4K-s kijelzővel és a nyolcmagos Snapdragon lapkával rendelkező Sony Xperia XZ Pro jelenhet meg a barcelonai eseményen, amelyen mi is ott leszünk, így első kézből értesülhettek majd az újdonságokról.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: