Rengeteg pletyka van a Huawei közelgő csúcsmobiljáról, szó volt 19:9-es képarányú kijelzőről, iPhone X-szerű bemetszésről (notch), valamint több név is felmerült. Már egy ideje ismert, hogy a Huawei nem az MWC-n mutatja be legújabb zászlóshajóját, de az időpont még nem volt tisztázva, azonban most már biztos, hogy március 27-én, egy külön eseményen lepleződik le Párizsban. Az viszont még mindig rejtély, hogy a P11 vagy a P20 nevet kapja a telefon.

Várhatóan három változatban debütál, a legfrissebb pletykák szerint P11 / P20, P11 / P20 Plus és P11 / P20 Lite készülékeket dob piacra a gyártó, felmerült P11 / P20 Pro névváltozat is, de úgy tűnik, ez elmarad. További érdekes specifikációk közé tartozik a három hátlapi kamera, a Kirin 970-es lapka, valamint a 18:9-es képarányú kijelző. Nos, izgatottan várjuk a bejelentést, amelyről mindenképp írunk majd.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: