Rengeteg pletyka van a Huawei közelgő csúcsmobiljáról, szó volt 19:9-es képarányú kijelzőről, iPhone X-szerű bemetszésről (notch), valamint több név is felmerült. Már egy ideje ismert, hogy a Huawei nem az MWC-n mutatja be legújabb zászlóshajóját, de az időpont még nem volt tisztázva, azonban most már biztos, hogy március 27-én, egy külön eseményen lepleződik le Párizsban. Az viszont még mindig rejtély, hogy a P11 vagy a P20 nevet kapja a telefon.

Várhatóan három változatban debütál, a legfrissebb pletykák szerint P11 / P20, P11 / P20 Plus és P11 / P20 Lite készülékeket dob piacra a gyártó, felmerült P11 / P20 Pro névváltozat is, de úgy tűnik, ez elmarad. További érdekes specifikációk közé tartozik a három hátlapi kamera, a Kirin 970-es lapka, valamint a 18:9-es képarányú kijelző. Nos, izgatottan várjuk a bejelentést, amelyről mindenképp írunk majd.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: