Hirdetés

A Huawei már javában dolgozik legújabb zászlóshajóján, a P11-en. Egyesek arra számítanak, hogy a külseje egészen más lesz, mint a Huawei P10-é. A pletykák szerint a telefon teljes kijelzős megoldással érkezik, valamint egy olyan bemetszés (notch) is található majd rajta, ami az iPhone X vagy az Essential Phone készülékeken figyelhető meg. Ezt a pletykát egy XDA fejlesztőcsapat fedte fel, amikor is erre utaló nyomot találtak egy szoftverben.

Egy másik konfigurációs fájl azt mutatta, hogy egy 6.01 hüvelykes, Samsung EA8074 CMD TFT LCD-panellel rendelkezik majd a készülék, amely támogatja a Full HD+ felbontást 2160 x 1080 képponttal. Az infók szerint viszont a bemetszésnek köszönhetően 2244 x 1080 pixeles kijelzőt kapunk majd.

A kínai okostelefon-gyártó várhatóan 2018 februárjában tartja a Huawei P11 bemutatóját a közelgő MWC-n (Mobile World Congress). Néhány feltételezhető specifikációt is tudunk már a telefonról, többek között azt, hogy a teljesítményt a Kirin 970 lapkakészlet szolgáltatja majd. Ez a chipset már megtalálható például Mate 10, Mate 10 Pro és Honor View 10 telefonokban. A P11 várhatóan Android 8.0 Oreót futtat majd, EMUI 8.0.1 felülettel karöltve.

A Huawei P11-et a firmware fájlokban EMILY kódnévvel illették, így a fájlok között EML-AL00, EML-L09, EML-L29 és EML-TL00 modellszámok szerepelnek. A napokban írtunk egy érdekes pletykáról, amely szerint egy 40 megapixeles, ötszörös hibrid zoomos tripla hátlapi kamerarendszerrel rendelkezhet majd a Huawei P11, természetesen Leica lencsékkel. Az előlapi kamerája a hírek szerint 24 megapixeles lesz majd. Arról még nincs információnk, hogy mennyi lesz a készülék ára, de ezt még korai is lenne megmondani.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: