A Huawei olyannyira szereti a dupla hátlapi kamera rendszereket, hogy alapvetően mindegyik zászlóshajójában és egy pár középkategóriás készülékében is alkalmazta. A jövő évben azonban a kínai vállalat egészen új szintre emelheti a fotózás élményét.

2018 elején jön a Huawei P sorozat legújabb készüléke, a Huawei P11. A pletykák szerint akár három hátlapi kamera is lehet majd rajta, amellyel valami újat hozna a mobilfotózás világába. A háromlencsés megoldás lehetővé tenné a 40 megapixeles fényképek készítését, valamint az ötszörös „hibrid zoomot”. A gyártó az előlapi kameráról sem feledkezett meg, amellyel 24 megapixeles felvételeket készíthetünk majd.

A kamera funkció újdonsága lesz többek között a Pro Night Mode, amellyel akár állvány nélkül is gyönyörű éjszakai felvételeket készíthetünk. Ezek az információk egyébként egy digitális művésztől származnak, aki közzétette a promóciós anyagokat, amelyek azóta már törölve lettek az oldalról (de ugye az internet nem felejt).

Ezeknek a marketing képeknek érdekes módon a „Huawei PCE sorozat” nevet adták. Nem kizárt, hogy a cég bemutat egy új zászlóshajó vonalat PCE elnevezéssel, amelynél a kamerára helyezik majd a hangsúlyt.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: