A Huawei új P-szériás csúcskészüléke március 27-én fog bemutatkozni. Eddig is és most is jelennek meg újabb és újabb infók és képek. Azt tudjuk, hogy Kirin 970-es lapka dolgozik majd benne, valamint minden hír 3 hátlapi kamerát emleget.

Az sem újdonság, hogy a tartozékok gyártói hamarabb megkapják a sematikus rajzokat, hogy az indulásra legyen nekik is kész tokjuk, de néhány gyártó nem bírja/tudja/akarja magánál tartani a dizájnterveket és így kerültek fel a netre a mostani képek is.

Ami látható, hogy a kijelző sarkai lekerekítettek, fölötte két előlapi kamera található, alatta pedig van egy home gombunk is. A hátlapon látható vertikálisan a három kamera, a készülék tetején pedig lesz jack csatlakozó is.

Ezeken a képeken Huawei P20 feliratot láthatunk, de az iPhone X-ből tanulva ez még korán sem biztos, a tokgyártók iPhone 8-ként emlegették az Apple mobilját. A megjelenésig még majdnem két hónap van, addig is kíváncsiak vagyunk, mint hoz a Huawei az MWC-re.

Hirdetés
FORRÁS/LEAKS
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. A legközelebbi Huawei P845 legyen mondjuk 845 kameràs.Ùgy az igazi.Az fogja csinàlni a legjobb képet a világon.845 pixeles kamera.Minek oda hàrom kamera?De most tènyleg.

Comments are closed.