Hirdetés

A OnePlus 6T bemutatóját a vállalat október 30-ra időzítette, majd nem sokkal később az Apple is kiküldte a meghívókat az új iPad-ek bemutatójára, amivel természetesen hírértékben senki nem versenyezhet.

OnePlus 6T render

Jó sok fejtörést okozhatott ez a fordulat a OnePlusnak, aki úgy döntött, hogy az új okostelefont inkább egy nappal korábban, október 29-én mutatják be. Ez azért is volt okos húzás, mert így az újságírók mindkét rendezvényre elmehetnek, illetve hamarabb hoz újdonságot a cég, hisz tudjuk, ha az Apple bemutat valamit, a média aznap csak arról szól, pont emiatt csinálja azt a Huawei egy ideje, hogy a zászlós készülékét nem a nagy rendezvényeken (IFA, MWC) mutatja be, hanem egy saját szervezésű eseményen.

Közeleg az év vége, azonban rengeteg újdonságra lehet még számítani, október 25-én érkezik a Xiaomi Mi MIX 3, október 29-én jön a OnePlus 6T, október 30-án az új iPadek, október 31-én pedig a Honor Magic 2. Természetesen mindről be fogunk számolni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.