Az AllCall meglehetősen magabiztosnak tűnik legújabb termékükkel, a Madriddal kapcsolatban. Az elérhető árkategóriájú terméket, amiről egyébként korábban már bővebben írtunk, manapság előszeretettel hasonlítja össze a vállalat az iPhone-nal, most éppen az iPhone 6s Plusszal mérték össze a kamerás képességeket.

A következő fotópárosnál látszik, hogy a dinamikatartományt próbálták tesztelni, valamint igyekeztek a potré módot is kipróbálni, hogy melyik telefonnál a jobb, nem utolsósorban pedig a részletesség is fontos szerepet játszott az összehasonlításban. A bal oldalon mindig a Madrid, a jobbon pedig mindig az iPhone eredménye szerepel.

A portré mód esetén még egy próbafeladatnak vetették alá a két mobilt, íme a végeredmény.

Az előlapi kamera sem maradhatott ki a jóból, a beépített szépség módnak köszönhetően pedig látszik, hogy mennyire képes eltüntetni a ráncokat és a bőrhibákat a Madrid. Az eredmény meggyőző, más kérdés, hogy mennyire áll összhangban a valósággal.

Az AllCall Madrid tehát az 59,99 dolláros árához képest egész meggyőző teljesítményt nyújt, ráadásul az elővásárlási időszakban 49,99 dollárba fog kerülni, ehhez a következő weboldalra kell ellátogatni. A telefonról bővebb információkat itt lehet találni.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt